https://mobirise.com/

ARTICOLE

     Aceste metode si proceduri sunt considerate riscante si nu ar trebui sa te apuci de lucru daca nu ai trecut prin procedurile clasice de flash Stock/Custom si de asemenea, daca nu intelegi complet ce inseamna asta.
Daca dupa efectuare acestor pasi telefonul pateste ceva, nu suntem responsabili de nefunctionarea acestuia sau de stricarea în nici un fel a acestuia.
Noi ne-am facut datoria si V-AM AVERTIZAT!!

Cum sa verifici daca un Samsung Galaxy S6 este fals

     Samsung Galaxy S6 este cel mai tare dispozitiv Android in acest moment. Acesta a spart orice asteptari, pe care Samsung si l-a stabilit anterior, de vanzare a milioane si milioane de dispozitive in intreaga lume. Se pare ca Samsung a facut o treaba excelenta cu Samsung Galaxy S6 . De fapt, aceste dispozitive sunt atat de solicitate in momentul de fata incat sunt si acum cozi la magazine pentru a achizitiona acest dispozitiv.

Android 7.0 Nougat
Cel mai nou Android OS

     Dupa speculatii fara sfârsit, Google a surprins pe toata lumea cu anuntarea Android 7.0 Nougat la data de 30 iunie 2016. Deci, ce are Nougat in magazin pentru noi? Citeste mai departe pentru a afla totul despre data de lansare Android 7.0 Nougat,
Afla mai mult din ce am aflat si noi pana acum despre Android 7.0 Nouga (nume,data lansarii, descarcare şi multe altele).

HAMMER
Cel mai eficace Malware

     Potrivit cercetării Cheetah Mobile Security, hackerii chinezi fac 500.000 $ pe zi, dintr-un grup de troieni pentru smartphone numit "Hummer". În doar prima jumătate a anului 2016, Hummer era instalat pe 1,4 milioane de dispozitive pe zi. Numai în China au existat aproximativ 63.000 pe zi. Aceste cifre sunt uimitoare, iar cercetătorii de securitate sustin că Hummer ar putea fi cea mai mare familie de malware de mobil vreodată.

Root la Galaxy S6 G920F cu Android 7.0 Nougat 

     Speram ca va bucurati de noul firmware Android 7.0 Nougat de pe Galaxy S6. Acum puteti sa faceti un pas mai departe prin inradacinarea acestuia. Samsung a lansat recent firmware-ul oficial Nougat pentru acest dispozitiv. Cu toate acestea, odata ce actualizati, starea radacinilor dvs. va fi resetata inapoi la stoc. Aici avem intreaga procedura enumerata in pasi si se aplica utilizatorilor care fac ROOT pentru prima.

Supraincalzire smartphone şi cu se remediază acest lucru

Dispozitivele din ziua de azi se incalzesc imediat dupa ce ele sunt pornite, acesta fiind un lucru normal.
Dar, supraincalzirea telefonului este o problema serioasa, care afecteaza performanta acestui fel de dispozitive. Care sunt cauzele unui smartphone supraincalzit, motivele acesteia si cum se remediaza acestea lucru le puteti afla daca apasati butonul de mai jos.

Un nou malware este acum in magazinul Google Play

Unii oameni resping amenintarea pe care un malware o constituie in lumea Android, dar problema este înca reala. Persoanele cu intentii negative vor viza întotdeauna cele mai populare sisteme de operare, iar Android este unul dintre ele. Un raport detaliat a fost publicat si arata ca acest malware nu exista doar pe aplicatiile din magazine ale tertilor parti.

Patru motive pentru care trebuie sa ai un Samsung Galaxy S6

Detineti un Galaxy S6 si te gandesti serios sa il inlocuiescti anul acesta? Noi credem ca ar trebui sa te mai gandesti odata.
In acest articol, vom prezenta cateva argumente care vor schimba, probabil, parerea ta ...
Galaxy S6 este inca un excelent, de top-end mobil, asa ca aici sunt patru motive pentru care ar trebui sa iei in considerare pentru a nu-l inlocui.

Instalare Galaxy S6 G920F XXU5EQCK Android 7.0 Nougat 

Emblematicul Galaxy S6, poate fi acum actualizat la Android 7.0 Nougat XXU5EQDL prin acest ghid usor. SAMSUNG si-a actualizat smartphone-ul mai vechi la cea mai noua variasnta Android, Nougat. Firmware-ul XXU5EQDL Android 7.0 Nougat, aduce caracteristici evidente pe care Google le-a adaugat, dar Samsung a facut un pas mai departe.

DISTRIBUIE ACEASTĂ PAGINĂ!