Cum sa faceti root la Samsung Galaxy S

     Root este un proces prin care dumneavoastră o sa aveți acces complet la telefonul dumneavoastră, puteți umbla la performanta telefonului dumneavoastră (de exemplu făcând overclocking CPU-ului telefonului – nu recomandam asta totuși), va puteți instala orice aplicație doriți care este făcută pentru Android, puteți accesa dedesubturile telefonului și multe alte lucruri. Root-area nu este ilegala deci nu aveți de ce sa va faceți griji.

     root galaxy s

     Ca sa va root-ati telefonul aveți nevoie de ultimile drivere Samsung pe care le luați de pe pagina de descarcari, de NET Framework 4 și de programul de root pe care-l luați de aici… Ok, după ce v-ați asigurat ca aveți tot ce va trebuie putem sa începem.

1. Duceți-va in meniul telefonului la Settings > Applications > Development si da-ti Enable (sau mark) la USB Debugging.

2. Conecta-ti-va telefonul la calculator cu ajutorul cablului USB și porniți aplicația One Click Root for i 9100

3. Ve-ți vedea o fereastra in care aveți 3 optiuni: One Click Root 2.1, One Click Root 2.2 și One Click UnRoot. Ca sa va root-ati telefonul apăsați opțiunea corespunzătoare versiunii sistemului de operare pe care-l aveți. Dacă aveți 2.1 Eclair apăsați prima opțiunea, dacă aveți Froyo apasă-ți a 2-a opțiune. Pentru cei care vor sa renunțe la root-re  apăsați a 3-a opțiune indiferent de versiunea de Android pe care o aveți.

4. Aștepta-ti pana când procesul de root-are este terminat

5. Ca sa fiti sigur ca telefonul s-a root-at trebuie sa va apară in meniu o noua aplicație SuperUser Permission. Daca o aveți înseamnă ca aveți telefonul root-at

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€