Cele mai bune aplicații foto pentru a câștiga bani

Cele mai bune aplicații foto pentru a câștiga bani

 

 

FOAP este, probabil, una dintre cele mai cunoscute platforme pentru fotografi amatori si profesionisti deopotriva, care are in acelasi timp avantaje si dezavantaje.     Ca un standard, fiecare imagine costa 10 $, si ca fotograf, vei obtine 5 $ din asta.

Citește tot articolul…

     Snapwire, la fel ca si restul aplicatiilor din aceasta lista, va ofera posibilitatea de snapper pentru amatori sau semi-profesionisti  in arta fotografiei pentru a genera bani din pasiunii lor. Cu toate acestea, este, de asemenea, un pic diferit pentru o piata de fotografie generala, deoarece accentul este intr-adevar pe imagini de calitate.

Citește tot articolul…

     Scoopshot adauga propriile sale twist pe fotografie prin luarea elementelor de concurenta si de a le face sa dureze doar o zi fiecare. De asemenea, va permite sa incarcati fisiere video ceea ce celelalte aplicatii nu o pot face. Rezultatul este o aplicatie care garanteaza un castigator pe zi in cadrul concursului (prin urmare, un interes reinoit zilnic pentru utilizatori).

Citește tot articolul…

     EyeEm este unul dintre cele mai mari nume din aceasta lista care vine puncte pozitive si negative. Partea pozitiva, o retea imensa de membri, combinate cu un sistem care scoate in evidenta cele mai bune fotografi noi, poate ajuta cativa oameni sa faca senzatie, dar aceasta inseamna, de asemenea, ca exista milioane de alte fotografii ale utilizatorilor pe care potentialii cumparatori le pot achizitiona.

Citește tot articolul…

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€