Cele mai bune aplicatii pentru Android SMS

Cele mai bune aplicatii pentru Android SMS

     Daca aveti probleme cu corzile vocale pentru a  comunica cu oamenii, aplicatiile SMS ale telefoanelor  mobile ar fi o solutie.
     Sigur, WhatsApp, Messenger si Facebook sunt  bune, dar nu functioneaza daca nu avem flux de date,  dar toata lumea poate folosi SMS, chiar și cei mai buni  prieteni ți familia care inca mai au ceva ce ei numesc  “telefon cu taste” .
     Lista noastra de Top 10 cele mai bune aplicatii  Android SMS va va fi folositoare, suntem siguri.
Hello SMS
Hello SMS este o abordare simplista, dar cu functii complete pentru mesagerie SMS. Ea este o aplicatie buna pentru cei care folosesc imagini de profil, așa ca doar atingeti o fata pentru a incepe sa vorbești cu aceasta persoana particular. Se pune accentul pe mesaje text, și de asemenea e frumosa și rapida. Libertatea de a folosi cu un mod de culoare inchisa, exista o multime de spus despre Hello SMS.

Citește tot articolul…

MightyText
MightyText nu este aplicatia de SMS-uri traditionala in care sa interactionezi cu ea de pe dispozitivul Android. in schimb, dupa ce il instalati pe telefon, conectati-va cu același cont pe un alt calculator, apoi trimiteti mesaje de pe un PC. Acest lucru este avantajos pentru cei care lucreaza cu un computer toata ziua.
QKSMS
QKSMS este o aplicatie Android care se concentreaza pe o experienta simpla, dar atragatoare. Este complet realizat cu un aspect de Design Material și este de asemenea frumos și rapid. Arata bine, are o multime de setari șI este gratuit fara alte reclame sau ceva de genul asta. Este, de asemenea, complet free pentru oamenii carora le place acest  lucru și poate fi folosit și pe Android Wear.
Google Hangouts

Google Hangouts este un instant messenger, nu o aplicatie SMS. Hangouts iși face datoria prin oferirea combinatiei contactelor Hangouts cu contactele SMS intr-o singura aplicatie Ea va permite sa trimite fie un SMS sau un mesaj Hangouts oricând doriti, ceea ce este destul de convenabil, plus Hangouts este IM principal, ceea ce se poate spune ca impușca  doi iepuri dintr-o data.
Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€