Cum se instaleaza Android 7.1 bazat pe LineageOS 14.1 pe Galaxy S

 

 

Ei bine, daca va intrebati cum sa faceti acest lucru, atunci sunteti in locul potrivit, deoarece va vom arata cum sa faceti acelasi lucru. In acest tutorial, va vom arata exact Cum sa instalati Android 7.1 bazat pe LineageOS 14.1 pe dispozitivele Galaxy. Dar inainte de a incepe instalarea, sa aruncam o privire la unele dintre caracteristicile pe care le aduce acest pachet.

 

DESPRE ACEST ROM

Mai jos sunt cateva dintre caracteristicile de lucru ale smartphone-ului cu acest ROM –

1. Camera fata / spate (Fotografii)
2. Aparat foto spate / fata (Video – Utilizati Camu din Play Store)
3. Luminozitatea automata.
4. Amprenta digitala.
5. Bluetooth, Mic, Wi-Fi, GPS, IR
6. Hotspot
7. RIL
Acum, sa examinam cateva cerinte care sunt necesare pentru instalare. Mai jos sunt cateva dintre conditiile prealabile pentru acelasi lucru.

 

CONDITII NECESARE:

a) Crearea unei copii de rezerva completa a fisierelor, deoarece se va sterge complet memoria interna a telefonului si veti pierde toate fisierele.
b) Trebuie sa va asigurati ca aveti instalat un software de recuperare personalizat. Puteti instala oricare dintre optiunile dvs., insa va sugeram sa mergeti pentru TWRP pentru aceasta instalare.
c)  Bateria dispozitivului trebuie sa fie incarcata cel putin 60% inainte de a incepe instalarea. Daca bateria smartphone-ului dvs. moare in timpul instalarii, atunci este posibil sa ajungeti la un smartphone defect complet.
d) in fine, este, de asemenea, necesar sa va asigurati ca ati descarcat fisierul firmware necesar pentru instalare. Fara acest fisier, nu veti putea continua instalarea si, prin urmare, va sugeram sa-l descarcati de pe link-ul de mai jos corespunzator dispozitivului Samsung pe care il detineti.

 

 

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€