În curând WhatsApp vă va anunța când sunteți menționat într-un chat de grup

Când WhatsApp adaugă o nouă sau două caracteristici, acesta nu trâmbițează sau nu rface prea multă agitație. Ne bazam pe bloguri independente pentru a ne tine la curent cu toate noile caracteristici reci care vin în aplicatia de mesagerie care este din ce in ce mai populară. Unul dintre blogurile noastre preferate este WABetainfo și tocmai au lansat date despre cea mai recentă versiune beta a WhatsApp.

8 trucuri pentru a vă consolida securitatea WhatsApp

     WABetainfo a fost, cea dintâi care a menționat acestă caracteristică, care le-a permis prietenilor să-și eticheteze prietenii în grupuri de discuții. Aceasta este o caracteristică incredibil de utilă deoarece chat-urile de grup pot scăpa rapid din mână și mesajele destinate în mod special pentru dvs. se pot pierde cu ușurință. Potrivit WABetainfo, WhatsApp va adăuga în curând caracteristica menționată.

kurtmann.ro

Cea mai recentă versiune beta a aplicației WhatsApp pentru Android afișează notificările în aplicație pentru toate mențiunile din chat-urile de grup. Acestea nu sunt notificări pe care le primiți pentru mesajele normale, acestea vor fi vizibile numai în interiorul WhatsApp. Ori de câte ori deschideți un chat de grup, veți vedea o notificare numerotată care vă va spune de câte ori ați fost menționat în chat. Atingerea notificării vă va duce la prima mențiune și după aceea puteți continua să atingeți pentru a trece prin fiecare mențiune.

Ca întotdeauna cu aceste caracteristici beta, nu există detalii despre momentul în care ne putem aștepta să-i vedem derulându-se  pe WhatsApp, astfel încât tot ce putem face este să așteptăm și să vedem dacă vom folosi funcțiile în viitor.

 

Credeți că este utilă această caracteristică?

 

Sursa–>>

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Un comentariu

 1. Oare va fi utilă aceasta caracteristica?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€