Cum se instaleaza TWRP Recovery pe dispozitivele Samsung folosind Odin

Acest articol vă va indruma asupra modului in care puteti recupera in siguranta / instala TWRP Recovery pe dispozitivele Samsung utilizand Odin in 2018. Aveti nevoie doar de fisierul corect TWRP Recovery pentru dispozitivul dvs., apoi procesul este foarte simplu si usor. Acest proces este acelasi pentru toate dispozitivele Samsung .Doar urmati pas cu pas Ghidul pentru recuperarea in siguranta a Flash TWRP pe dispozitivele Samsung folosind Odin.

Trebuie sa aveti o recuperare personalizata (TWRP) pentru a instala ROM-uri, kernel-uri terte si, cel mai important, pentru a inradacina dispozitivul dvs. prin apasarea intermitenta a programului SuperSu. Deci, daca doriti sa efectuati oricare dintre sarcinile mentionate pe dispozitiv, trebuie sa aveti TWRP Recovery.

Participă la sondajul

Daca utilizati orice dispozitiv Samsung Android, atunci probabil stiti despre Odin flashing tool. Odin este un instrument bazat pe Windows de la Samsung pentru smartphone-uri si tablete Samsung, care este folosit pentru a  instala  ROM-uri personalizate, actualizari oficiale OTA, kernels si alte fisiere similare. in cazul in care se blocheaza telefonul Samsung cu Android, atunci acest lucru este necesar. Puteti unbrick telefonul dvs., debloca bootloader, radacina, unroot, actualizare, intoarcere inapoi la  ROM stoc.

zenda.ro

Avertizare:
BestSmartPhone.ro nu va fi trasa la raspundere pentru niciun fel de daune produse de dispozitivul dvs. Samsung Android in timp ce urmati acest tutorial. Faceti-o pe propriul dvs. risc.

Cerinte obligatorii
1. Asigurati-va ca dispozitivul are bateria incarcata cel putin 50%.
2. Bootloaderul trebuie sa fie deblocat
3. Asigurati-va ca Samsung USB drivers sunt instalati pe PC. Descarcati driverele USB Samsung (Oglinda) pe Windows sau Mac (Important)


Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€