Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fără PC sau laptop

Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la  radacina oricarui Android Mobile fara PC sau  laptop folosind diverse instrumente de ajuns la  radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android  au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai  multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime  de functii suplimentare utile care erau disponibile  numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in  urma.

De fapt, majoritatea lucrurilor pe care le-ati facut  prin inradacinarea telefonului dvs. s-ar putea acum  realiza prin descarcarea unei aplicatii sau prin  modificarea unei setari implicite pe dispozitiv. Cu toate  acestea, exista un lucru care inca nu poate fi realizat  fara inradacinarea telefonului (instalarea ROM-urilor  personalizate sau actualizarea neoficiala a  dispozitivului dvs. la o versiune noua Android).

Majoritatea producatorilor de smartphone-uri  transmit doar o actualizare majora a software-ului pe  smartphone-urile lor dupa lansare. in timp ce  majoritatea oamenilor isi inlocuiesc telefoanele vechi  cu un nou telefon in decurs de un an sau doi, pentru cei  care tind sa-si foloseasca dispozitivele mai mult de 2  ani, situatia nu pare favorabila. Deci, daca doriti sa  instalati o versiune mai recenta de Android pe  dispozitiv, chiar daca producatorul telefonului dvs. nu o  va lansa oficial, singura modalitate prin care ati putea  sa o realizati este prin inradacinarea dispozitivului.

Dar, pentru a ajunge la radacina unui Android trebuie sa aveti un PC sau un laptop pentru a continua si acest lucru ar putea sa nu fie ideal pentru cineva. Unele persoane ar putea avea calculatoare invechite, fara suport pentru drivere USB sau pentru fisiere ADB, sau unele ar putea avea computere mai lente, care nu sunt capabile sa execute aceste sarcini. Deci, daca doriti sa ajungeti la radacina unui Android in siguranta si rapid si fara a utiliza un computer, iata cum sa faceti acest lucru. Dar amintiti-va ca inradacinarea va va anula garantia, deci daca nu mai aveti nici o garantie sau daca va intereseaza cu adevarat, continuati.

Important: Majoritatea instrumentelor One Click nu functioneaza cu cea mai recenta versiune de Android. Odata ce aceste instrumente obtin noi actualizari, vom actualiza link-urile.

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€