Cum se instaleaza SuperSU cu TWRP Recovery & Root pentru orice dispozitiv

     In acest articol, veti invata cum sa instala fisierul SuperSU Zip folosind TWRP Recovery sau orice alte recuperari personalizate & Root pe orice dispozitiv Android. Aici vom impartasi toti pasii necesari pentru a instala SuperSu pe un dispozitiv Android.

Daca doriti sa inradacinati dispozitivul dvs. Android, atunci trebuie sa instalati fisierul zip prin orice metoda. Va recomandam TWRP Recovery, deoarece este cea mai utilizata si are caracteristici ambalate pentru dispozitivele Android chiar acum. Procesul intermitent este foarte simplu si usor .

Ce este SuperSU si de ce este important?

Daca aveți un telefon Android și știți despre Root atunci trebuie sa știți despre SuperSu. Acest lucru este dezvoltat de echipa înfocată. Acest lucru este un instrument necesar pentru telefoanele Android înrădăcinate. Ar trebui sa fie instalat pe telefoane înrădăcinate pentru a efectua orice alta operatiune sau trucuri.
Participă la sondajul
SuperSU este instrumentul de gestionare a accesului la Superuser. SuperSU necesita un dispozitiv inradacinat. SuperSU permite gestionarea avansata a drepturilor de acces Superuser pentru toate aplicatiile de pe dispozitivul dvs. care au nevoie de root.

Exista putine dispozitive pe care acest SuperSu nu va functiona. Va rugam sa descarcati pachetul de SuperSu din tutorial de unde veniti la acest ghid.

 

 

 

 

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€