Descarcare și instalare Magisk pe dispozitivul Android [Interfață universală fără sistem pentru Android]

Cu fiecare actualizare pe care Google o eliberează, Android devine din ce in ce mai sigur in cazul in care Google ii provoacă în mod indirect pe dezvoltatori sa obțină acces la rădăcina dispozitivelor Android.

    In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat. Magisk este mult mai bun decat SuperSU in multe privinte. In timp ce SuperSU acorda sau refuza numai permisiuni root pentru anumite aplicatii, Magisk poate ascunde radacina dintr-o aplicatie completa, de exemplu, aplicatii bancare si jocuri precum Pokemon GO nu vor functiona pe dispozitivele inradacinate cu SuperSU, dar vor functiona daca utilizati Magisk.

     Puteti sa modificati dispozitivul dvs. Android fara sistem impreuna cu Magisk. in cazul in care puteti instala diferite tipuri de module impreuna cu STOCK ROM si sa le dezinstalati ori de cate ori nu aveti nevoie de ele. Multumitm dezvoltatorului topjohnwu, care a dezvoltat Magisk pe Android Devices, unde utilizatorii pot instala ROM-uri personalizate fara modificarea fisierelor de sistem.

Participă la sondajul

 CARACTERISTICI:
1. 100% complet open source si usor de construit!
2. Magic Mount:
Va permit sa faceti orice modificare a sistemului (furnizor) fara a manipula partitiile.
3. MagiskSU: Solutie radacina cu sursa deschisa
     Acces la radacina dispozitivului dvs. cu MagiskSU, pe baza Superuser-ului phh, bazat pe CM Superuser.
4. Magisk Manager:
     MagiskSU Management Root, Instalare / Upgrade Magisk in-app, gestionare, actualizare, descarcare, instalare modulele Magisk in cateva momente.
5. Magisk Ascunde:
     Ascunde Magisk de la detectare, inclusiv SafetyNet, care este folosit in Android Pay, Pokemon GO etc.
6. Resetprop:
Va permit sa efectuati modificari ale sistemelor de recuzita (build.prop), inclusiv elemente de recuzita numai pentru citire.
7. Puncte multiple de intrare:
     Oferiti mai multor puncte de intrare dezvoltatorilor, intrerupand in mod fiabil procesul de incarcare inainte de a face totul.
Include modul post-fs (cache), care se intampla chiar mai devreme decat se monteaza datele (inlocuieste Boot Animation etc.)
8. Standard Stuff:
Eliminare dm-verity, forencrypt; include o busybox super-completa pentru a garanta un comportament consistent si poate fi, de asemenea, schimbata pentru a fi utilizata universal.

 

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€