Cele mai bune aplicaţii GPS şi aplicaţii de navigare pentru Android

     Când ne gândim la aplicaţii de navigare, ne gândim imediat la Google Maps. Este aplicaţia cea mai recomandată şi este aplicația de navigare actualizată cel mai des. Google a fost în top în ceea ce priveşte navigarea,  în special în ultimii ani. Cu toate acestea, dacă nu ești prea dornic de pe Google Maps sau doriti o navigare făcută într-un mod diferit, aveți un număr remarcabil de opțiuni. În această listă, vom arăta şi alte aplicaţii, unele pot fi folosite fără utilizarea pachetului de date care costă.

 idevaffiliate

iGO Primo v9.6.29.483387 pentru Android

iGO Primo este o aplicație avansată de navigație, un software pentru GPS, ce nu necesită conexiune la internet. Cu foarte multe opțiuni, iGO Primo este una din cele mai folosite aplicații pentru Android și nu numai.

Backcountry Navigator GPS Pro

Preţ = $ 9,99

Backcountry Navigator este primul pe lista noastră și, dacă sunteți un plimbăreț sau excursionist este o aplicaţie care merită atenţie pe care ar trebui să se uiţi la ea. Nu este foarte scumpă, dar veți obține o serie de hărți topografice offline, care este perfect pentru acele locuri în care nu există nici un serviciu de date. Descarci hărţile de care ai nevoie şi navighezi liniştiti, ca şi cum ai avea Google Maps. Există câteva funcții distractive, cum ar fi marcarea pe hartă și hărțile din mai multe ţări.

Video de prezentare

Participă la sondajul

CoPilot GPS

[Preţ: variat]

GPS CoPilot este o recomandare făcută de cititorii noștri și este unul bun. GPS CoPilot are, turn-by-turn navigare vocală și este disponibil în mai multe țări din întreaga lume. De asemenea, oferă un ecran de orientare 3D complet cu unele caracteristici distractive, cum ar fi indicatori Lane. Puteți încerca întregul pachet gratuit timp de o săptămână, dar după aceea va trebui să achiziționați un abonament. Unele hărți sunt un pic vechi, conform recenzii de utilizator, dar în general este o aplicație GPS solidă și merită încercată.

Video de prezentare [/su_lightbox

GPS Navigation BE-ON-ROAD

[Preţ: gratuit]

Următoarea este o aplicație numită GPS navigation BE-ON-ROAD. Aceasta este prima pe lista, care oferă caracteristici cum ar fi ghidare turn-by-turn. Acesta funcționează cu hărţi offline, pentru care nu trebuie să plătiţi. Există, de asemenea câteva bug-uri aici de care oamenii nu au fost fericiţi. Este o aplicație destul de solidă, care nu arată rău. Aceasta funcționează la nivel internațional, astfel încât oamenii din afara SUA o pot folosi la fel de bine. Este liberă pentru încercare, dar va trebui să cumpătaţi mai târziu o licență și hărți.


HERE Maps

[Preţ: Gratis]

HERE MAPS este dezvoltată de Nokia și a făcut destul de vâlvă în 2014. Acesta dispune de o interfață simplă, elegantă, cu opțiuni de cartografiere peste tot în lume. Puteți descărca hărți pentru utilizare offline în regiunea dumneavoastră, astfel încât să nu aveți nevoie de o conexiune de date mobile. De asemenea, HERE MAPS, vă arată informații despre trafic (dacă este cazul), hărți de tranzit publice și o puteți personaliza prin salvarea pentru mai târziu locuri de navigare rapide.

Video de prezentare

interlink.ro

Get it on Google Play

best GPS app and navigation app options for Android MapFactor: GPS Navigation

[Preţ = Gratis]

MapFactor este una dintre dvs. turn-by-turn de navigare aplicații clasice pentru cei care cauta un inlocuitor pentru Google Maps. Se descarcă și instalează fișierele hartă pentru cardul SD, astfel încât să puteți folosi deconectat dacă aveți nevoie să. Acesta utilizează OffStreetMap date care are suport pentru o mulțime de țări din întreaga lume. Nu e la fel de lustruit ca Google Maps, dar are destule caracteristici să-l folosească în mod eficient și plăcut. Este de asemenea, merită menționat faptul că datele hartă și aplicația în sine este complet gratuit.

Get it on Google Play

Video de prezentare


best GPS app and navigation app options for Android Navigate 6

[Preţ= Gratis / Până la 125 $ / an, în funcție de licență]

Navigate 6 este o altă alternativă turn-by-turn cu unele caracteristici decente care include suport hărți offline. Alte caracteristici: înregistrări Wikipedia pe hartă (dacă este cazul), vreme pe hartă și cu cea mai bună grafica 3D văzută vreodată aplicație GPS. Licența în sine este destul de scumpă. Există o versiune de încercare gratuită de 30 de zile pentru a vedea dacă aplicația GPS este pentru tine.

Video de prezentare

Get it on Google Play

best GPS app and navigation app options for Android Polaris Navigation GPS

[Preţ: Gratis]

Polaris Navigation GPS încearcă să fie cu hărţi sursă all-in-one și în cele mai multe cazuri, reușește. Cel mai bună caracteristică a sa este faptul că are acces la Google Maps, OpenStreetMaps, hărți MapQuest și la ciclul de hărți ale rutelor. De asemenea, oferă mai multe formate de introducere coordonate, pentru înregistrare traseu, un sistem de management unic al punctelor intermediare și alte chestii standard, cum ar fi ghidarea turn-by-turn. Este evaluat destul de bine pe Play Store și pare a fi destul de stabil. De asemenea, este gratuit.

Video de prezentare

kurtmann.ro
Get it on Google Play

sygic gps best gps and navigation apps Sygic: GPS Navigation and Maps

[Preţ= Gratis]

Sygic este o aplicație de navigare foarte populară care se mândrește cu peste 10 de milioane de descărcări până în prezent. Ca și alții din această listă, oferă hărți descărcate pentru utilizare offline, prin excepția aceasta folosește hărți TomTom. Ea are caracteristicile obișnuite, cum ar fi turn-by-turn, direcții vocale (care includ nume stradă, astfel încât să vă puteți concentra asupra condusului), rute alternative și chiar un display cu limită de viteză. Există o serie de achiziții în aplicaţie pentru a debloca mai multe caracteristici. În caz contrar, este o aplicație destul de solid.

Video de prezentare

Get it on Google Play

best GPS app and navigation app options for AndroidTeleNav GPS Navigator

[Preţ = Gratis]

Mulți oameni sunt, probabil, deja familiarizați cu GPS TeleNav, pentru că vine ca “bloatware” pe anumite dispozitive. Pentru TeleNav aveți de fapt câteva opțiuni. Există două aplicații special pentru clienții T-Mobile și Sprint și o a treia numită Scout care trebuie să fie disponibil pentru cei mai mulți oameni. Este proiectat pentru a fi utilizate în masă, astfel că are chestii de genul fluxurilor de trafic, ghidare turn-by-turn și un tablou de bord pentru a vă arăta statisticile excursiei. Ea are, de asemenea, unele caracteristici sociale pentru partajare în timp real, numit OnMyWay. Nu e cea mai incitantă aplicaţie de navigare, dar este o opțiune destul de solidă.

floria.ro

 

Get it on Google Play

best GPS app and navigation app options for Android Waze Social GPS Maps & Traffic

[Preţ: Gratis]

Ultima, dar nu cea din urmă este Waze care este o aplicație de interes, pentru că de fapt este deținută acum de Google. Asta înseamnă că există câteva caracteristici ale acestei aplicații, care sunt luate din Google Maps și se presupune că, foarte curând, va dipărea. Pentru moment, Waze continuă să fie o aplicație independentă. Ea deţine informațiile sale de trafic în timp real de la alte persoane din trafic. Ea are funcţii deosebite, cum ar fi: MapQuest – pentru agăsi preţul cel mai bun la carburant şi TeleNav – partajare ETA în timp real. Este una dintre opțiunile cele mai folosite și, probabil, de aceea Google a cumpărat-o.

Video de prezentare

Get it on Google Play

În încheie

Dacă am ratat vreo aplicaţie şi tu ştii despre asta, te rugăm să ne anunți în comentarii de mai jos. Noi actualizăm aceste liste și cititorii noștri ne pot ajuta foarte mult!

Sursa: androidauthority.com

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€