Procedati cu prudenta: Cum sa vedeti un fals in Magazin Play

     Google a raportat cu mandrie ca a anulat anul trecut un numar de aplicatii rau intentionate sau inselatoare din Magazinul Play. Dar ei sunt inca departe de a oferi o aparare calitativa impotriva programelor malware. Cautarea aplicatiei potrivite in Magazin Play este inca o chestiune de cercetare intensa si de informatii corecte. in acest articol vom incerca sa definim cateva principii de baza care ar trebui sa va ghideze in cercetarea aplicatiilor.


     Magazinul Play a devenit un loc urat. Odata a fost considerat un loc unde puteai gasi raspunsuri. Are telefonul dvs. nevoie de o functie noua? Bine, du-te la Magazin Play, incercati cateva aplicatii si veti putea rezolva problema initiala. Acum nu e asa de usor. Crooks-ul poate falsifica rating-urile pozitive, poate sa-si cumpere un clasament ridicat si, uneori, sa copieze alte aplicatii care sunt de fapt bune.

avon.ro

Dar cum recunosc aplicatiile rau intentionate?

 

Concluzie: cercetarea aplicatiilor se face pentru a avea informatii corecte
      Lista lucrurilor de luat in considerare nu a devenit mai scurta in ultimii ani. Creatorii de aplicatii cu motive deviante de a face profit sunt din ce in ce mai inteligenti, la fel ca echipa anti-malware a Google. Deci, utilizatorul trebuie sa fie incredibil de atent cu lucruri banale cum ar fi gasirea aplicatiei corecte Solitaire pentru Android, pana cand lucrurile se vor imbunatati.

      Care e povestea ta? Ai cazut vreodata intr-o capcana de publicitate rau? La ce acordati atentie atunci cand cautati aplicatii noi? Sau ati renuntat complet si instalati numai aplicatii pe care deja le cunoasteti? 

     Trimite-ne experienta ta facand un comentariu in formularul de mai jos.

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€