Google Maps – Tot ce trebuie sa știi despre ele

Google Maps in locul Hartilor Apple? Iata tot ce trebuie sa stiti despre serviciul de cartografiere Google!

Google Maps este un serviciu alternativ de cartografiere pentru aplicația Maps a Apple. De asemenea, are o experiență de mai bine de zece ani. Deși Apple Maps este un adversar vrednic și continua sa se îmbunătățească in mod constant, Google Maps a fost serviciul “go-to” pentru o mulțime de oameni. Daca doriți sa aflați mai multe despre Google Maps, iată tot ce trebuie sa știți.

Ce este Google Maps?

     Google Maps include instrucțiuni de conducere, plimbare și tranzit atât pentru toate dispozitivele Samsung, completată cu navigație GPS cu ghid vocal. Hărțile Google sunt disponibile în peste 220 de țări și teritorii, cu indicații de tranzit incluse pentru peste 15 000 de orașe importante din întreaga lume. Google Maps vine de asemenea cu funcția populară Street View din Google, pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați. Oferă timp estimat de sosire în timp real, utilizând condițiile curente de trafic și oferă rute alternative mai rapide ori de câte ori este posibil, chiar și în timpul călătoriilor .

Aveți posibilitatea să utilizați Google Maps pentru a vă deplasa în oraș în timpul mersului pe jos, în timpul ciclismului, în transportul public și chiar la o plimbare de la Uber .

     Odată cu anunțarea recentă a Google și a lansării API-urilor pentru jocuri pentru Google Maps, care permit dezvoltatorilor să integreze mai bine locațiile din lumea reală în jocurile lor, trei jocuri de realitate virtuală anunțate anterior au fost dezvăluite ca fiind alimentate de Google Maps.

     Jurassic World Alive localizează dinozaurii AR în locații reale, marcate pe hărțile jocului, pe care le puteți găsi și îndreptați spre acea locație în lumea reală, la fel ca Pokemon Go, unii dinozauri existând și într-o singură locație geografică. Walking Dead: Lumea noastră este un joc de acțiune care te împinge împotriva pietonilor în medii reale, luptând alături de personajele AR însoțitoare și oferindu-ți abilitatea de a explora pentru a găsi grupuri de pietoni, arme noi și alte colecții. În cele din urmă, Ghostbusters World are o cale similară, permițându-ți să găsești fantome pentru a busta harta jocului, pentru a te trimite în locații reale pentru a te lupta și apoi a prinde dușmanii tăi spectrali în realitatea augmentată.

Cum să obțineți Hărți Google pe dispozitivul dvs. Samsung

Google Maps este o aplicație Android disponibilă în Google Play gratuit. Nu trebuie să vă înscrieți sau să vă abonați. Puteți utiliza Google Maps anonim sau conectându-vă la contul dvs. Google.

Cum îmi sincronizez contul Google cu Google Maps?

Daca aveti un cont Google (cum ar fi Gmail, Hangouts, Google Play sau YouTube), va puteti conecta cu datele dvs. Google Play si va puteti pastra datele sincronizate pe toate dispozitivele pe care le utilizati, inclusiv Mac-uri si PC-uri, telefoane Windows si telefoane Android . in functie de permisiunile pe care le oferiti, puteti sa salvati hartile pe care le-ati cautat pe dispozitivul dvs., sa primiti indicatii de orientare catre cineva din Contacte si sa salvati locatiile preferate pentru a le gasi cu usurinta in viitor.

Daca contul dvs. Google este deja sincronizat cu dispozitivul dvs. Samsung, acesta va aparea automat in Harti Google. De asemenea, va puteti conecta manual.

Pentru a vă conecta la contul dvs. Google,

 1. Lansați Google Maps pe dispozitivul dvs.
 2. Atingeți pictograma Meniu din colțul din stânga sus. Se pare ca trei linii stivuite.
 3. Atingeți Alegeți un cont.
 4. Atingeți Contul dvs. Google și conectați-vă.
 5. Dacă nu vedeți contul dvs. Google afișat, atingeți Adăugați cont.
 6. Introduceți e-mailul sau numărul de telefon al contului dvs. Google.
 7. Atingeți Următorul.
 8. Introduceți parola contului dvs. Google.
 9. Atingeți Următorul.

Veți fi logat și gata să călătoriți.

Depanarea Hărților Google

Dacă întâmpinați dificultăți în folosirea serviciului Hărți Google, anunțați-ne prin postarea unui comentariu sau scrieți-ne un mesaj în formularul de contact și vom actualiza această postare cu informații detaliate despre modul de remediere a problemei.

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€