Samsung Galaxy S8 – Sfaturi și trucuri


Samsung Galaxy S8 – Sfaturi și trucuri

     Samsung Galaxy S8 este un smartphone remarcabil și este un testament al măiestriei și al tehnologiei Samsung. Există mai multe sfaturi și trucuri Samsung Galaxy S8 care vă pot ajuta să obțineți mai mult din dispozitivul dvs. deja capabil fără prea mult efort.

     Trebuie să îi felicităm pe Samsung pentru că explică toate caracteristicile în detaliu chiar și în meniuri. Deci cele mai multe dintre lucruri sunt foarte ușor de înțeles, totuși, datorită densității caracteristicilor, multe sunt lăsate neexplorate de o mulțime de utilizatori. Sunt un fan Samsung de foarte mult timp și chiar mă uit uneori la o caracteristică esențială care nu este disponibilă în altă parte.

     Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi și trucuri SamsungGalaxy S8 care vor face ca smartphone-ul să strălucească mai mult.

1. Eliminați butonul pentru aplicații pentru sertare

Butonul pentru sertar este încă prezent pe noua interfață Samsung Galaxy S8, însă Google Pixel l-a eliminat complet. Din fericire, puteți face acest lucru și prin simpla trecere la setările ecranului de pornire. Puteți accesa Setările ecranului de pornire apăsând lung pe ecranul de start și selectând opțiunea. Acum, mergeți la butonul “Aplicații” și puteți activa și dezactiva butonul de aici.

2. Schimbați dimensiunea grilei Apps

Doriți să vedeți mai multe aplicații în sertarul de aplicații în același timp? Vrei icoanele să fie mai mari, astfel încât acestea să fie mai identificabile? Puteți face acest lucru ușor, îndreptându-vă spre Setările ecranului de pornire (Home Screen Settings) și selectând grila de ecran Apps (Apps Screen Grid). Acum puteți găsi opțiunile de comutare între 4 x 6 și 5 x 6. Opțiunea 5 x 6 va avea mai multe aplicații afișate.

                                 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Aplicații pe ecranul inițial

     Dacă vă place aspectul iPhone sau doriți ceea ce fac anumiți producători chinezi atunci când este vorba de afișarea tuturor aplicațiilor de pe ecranul de pornire, această opțiune este făcută pentru dvs. Accesați Setări ecran de pornire > Aspect ecran ecran inițial (Home Screen Settings > Home Screen Layout.). De acolo veți găsi 2 opțiuni, numai pe Ecranul inițial (Home Screen Onlysau Ecranul de pornire și ecranul aplicației (Home Screen and App Screen). Ultima opțiune va elimina complet sertarul de aplicații și va afișa aplicațiile pe ecranul de pornire.

4. Aranjarea aplicațiilor

   

     Dacă instalați mai multe aplicații pe Samsung Galaxy S8, poate fi puțin problematică găsirea celei de care aveți nevoie. Din fericire, poți la fel de ușor să pui aplicațiile în ordine alfabetică. Când vă aflați în sertarul aplicației, apăsați pe butonul de meniu din colțul din dreapta sus. Selectați opțiunea de sortare și de acolo alegeți ordinea alfabetică. Acum totul va fi bine aranjat în ordine alfabetică, literă cu literă.

5. Aranjare personalizată

     Dacă aplicațiile ordonate în ordine alfabetică nu sunt ceașcă de ceai, puteți selecta opțiunea Custom Order din meniul de sortare. Meniul poate fi accesat prin apăsarea butonului de meniu din colțul din dreapta sus al ecranului aplicației.

6. Creații un folder cu aplicațiile preferate

   Dacă doriți să creați un folder care conține anumite aplicații, puteți face acest lucru cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung o pictogramă și să o trageți peste alta pentru a crea un dosar. Apoi puteți plasa dosarul oriunde, schimbați numele sau chiar colorați-l la gustul personal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Ușor de dezinstalat

Samsung Galaxy S8 prezintă o modalitate ușoară de a dezinstala aplicațiile direct de pe pictogramă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung pe pictograma aplicației pe care trebuie să o ștergeți. Va apărea un meniu care vă va oferi opțiunea de a dezinstala aplicația. Cu toate acestea, un punct de reținut aici este că unele aplicații sunt considerate esențiale și nu pot fi eliminate din telefonul dvs.

 

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€