Samsung Galaxy S

     Conținut media bogat la dispoziția dvs. pe un ecran SUPER AMOLED de 4,0 inchi, funcții inteligente, cum ar fi browserul Layar Reality oferit de Tele Atlas® și navigare Google™ Pas-cu-pas, precum și Social Hub de la Samsung care vă aduce în centrul atenției. Bun venit la o viață inteligentă creată de GALAXY S de la Samsung.

Luminos, rapid și conectat

Luminos-rapid-conectat-i9000

     Bucurați-vă de experiența de vizualizare cu afișajul SUPER AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) de 4,0 inchi. Cu 80 % mai puțină reflexie, puteți viziona conținutul preferat în plină zi și vă puteți bucura de o imagine precisă, clară. Și, cu ajutorul procesorului de 1 GHz, al memoriei interne de 18 GB și al tehnologiei Wireless Tethering, dețineți viteza, spațiul și accesul de care aveți nevoie pentru a fi conectat din orice loc în care călătoriți.

Un univers de conținut

univers-continut-i9000

     Cufundați-vă mai adânc ca oricând în conținutul media bogat. Îmbunătățiți-vă experienta de citire cu cărțile electronice Aldiko. Conectați-vă cu ușurință la surse de jocuri de la PC și Android MarketTM și bucurați-vă de calitatea optimă a imaginii. Înregistrați în HD chiar pe televizorul dvs., utilizând telefonul pe post de telecomandă.
Android Market este marcă înregistrată a Google, Inc.

Realitatea amplificată Samsung Around Me

Around-Me-i9000

Utilizați browserul exclusiv Layar al GALAXY S, oferit de Tele Atlas™, pentru a vedea informații digitale în timp real adăugate imaginilor din lumea reală. Datorită Tele Atlas, puteți vedea mai multe puncte de interes din locația dvs. curentă, cum ar fi care tren se află la cotitură sau comentarii ale clienților despre cafeneaua de peste drum. Pur și simplu îndreptați camera video a telefonului în direcția aleasă și puteți vedea toate detaliile necesare.

Editați documentele cu ușurință
Accesați documentele salvate și actualizați-le din mers. Datorită aplicației ThinkFree Office Mobile, puteți adăuga imagini sau puteți edita text în cadrul documentelor dvs. Word, Excel și PowerPoint.

Navigare pas-cu-pas

     Lăsați dispozitivul GALAXY S de la Samsung să fie copilotul dvs. În modul Auto activat automat atunci când dispozitivul se află în suportul din mașină, Samsung GALAXY S utilizează Hărți Google® pentru a vă oferi trei vizualizări diferite, vizualizare stradală, vizualizare rutieră și vizualizare din satelit. Google, sigla Google și Hărți Google sunt mărci înregistrate ale Google, Inc. Date Tele Atlas ® 2010

Viața socială într-un singur loc

     Contactele integrate ale GALAXY S adună contactele e-mail și SNS într-o singură agendă telefonică, permițându-vă să verificați direct din Contacte actualizările de stare ale prietenilor și fotografiile noi adăugate. Și, datorită dosarului de mesaje primite din Social Hub, puteți gestiona toate mesajele primite și trimise. În plus, cu opțiunea Calendar, puteți integra calendarele Google® și Facebook.
Efectuarea unui upgrade pentru Social Hub la serviciu premium depinde de țara și de operatorul dvs. Google este marcă înregistrată a Google, Inc.

Armonie cu alte dispozitive din casa dumneavoastră

continut-i9000

    Transformați modul în care utilizați biblioteca digitală. Ori de câte ori sunteți acasă, cu ajutorul tehnologiei AllShare™ prin DLNA aveți libertatea și flexibilitatea de a vă bucura și de a partaja întregul conținut digital cu orice dispozitiv, fie Samsung, fie de altă proveniență, certificat DLNA.

Text la hiper-viteză cu Swype

      Atingeți viteze de până la 40 de cuvinte pe minut cu Swype. În loc să vă solicite să tastați fiecare literă cu precizie, Swype are o inteligență încorporată care urmărește calea trasată de degetul dvs. pe tastatură. Trasați pur și simplu cuvântul pe care doriți să îl scrieți, iar Swype va face restul. Și, cu ajutorul aplicației Write & Go, puteți tasta un mesaj cu Swype și îl puteți trimite direct din Notepad prin opțiunile SNS, SMS, E-mail, Calendar sau Memo.

Sursa informațiilor: Site oficial emag.ro

Comentariile sunt închise.

 • Donație

  0€ of 1€ raised

  Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Pentru a face o donatie offline, va rugam sa urmati aceste instructiuni:

  1. Faceți un cec către "BestSmartPhone"
  2. IBAN: RO96INGB0000999901756241
  3. Pe rubrica descriere a cecului, vă rugăm să indicați că donarea este pentru "BestSmartPhone"
  4. Trimiteți prin e-mail cecul la email: webmaster@bestsmartphone.ro

  BestSmartPhone
  Cluj-Napoca, România

  Toate contribuțiile vor fi binevenite și sunt deductibile fiscal.

  Terms

  Donation Total: 2,00€