Samsung Galaxy S4

       Asemeni unui partener de viata real, noul Samsung GALAXY S4 ne ajuta sa fim mai aproape unii de alții și sa imortalizam clipele minunate când suntem împreuna. Fiecare funcție a fost conceputa pentru a ne simplifica viata cotidiana. Mai mult chiar, este preocupat de noi, monitorizându-ne sănătatea și starea de bine.

Despre

     Samsung GALAXY S4 surprinde toată acțiunea, oriunde unde va aflați. Nu va limitați la a privi fotografiile, auziți ceea ce au de spus și retrăiți acele momente deosebite. Realizați fotografii cu expunere multipla și combinați-le pentru a adaugă un efect dramatic special. După finalizare, împărtășiți bucuria și transmiteți instantaneu albumele prietenilor și familiei.

Citește mai mult …

Distracție

distractie-s4

     Samsung GALAXY S4 surprinde acțiunea, oriunde te-ai afla. Nu te limita la a te uita la fotografii… Asculta ce au de spus si retrăiește momentele unice. Poți fotografia cu expunere multipla, ca apoi sa adaugi un plus de dramatism imaginilor prin editare. Ulterior, poți trimite pozele prietenilor și familiei.

     Samsung GALAXY S4 ne aduce mai aproape unii de alții.    Samsung GALAXY S4 este sinonim cu „împreună”. Reunește oamenii când sunt departe. Puteți partaja ecranele cu prietenii sau puteți explora împreună muzica preferată a fiecăruia, fișierele și jocurile. Samsung GALAXY S4 înlătură nu numai barierele ridicate
de distanță, ci și pe cele lingvistice.

Citește mai mult…

Activități zilnice

activitati-zilnice-s4

     Noul Samsung GALAXY S4 este special conceput pentru persoanele foarte ocupate. Suna un prieten, raspunde la telefon, previzualizeaza si deruleaza e-mailurile, reda un videoclip… Poti face toate acestea fara a atinge macar telefonul. Iar atunci când îi conectezi telefonul la sistemul Home Entertainment, acesta îti va sugera programe TV în functie de ceea ce stie ca îti place. îti vei putea accesa sistemul HomeSync de pe orice dispozitiv si îl vei putea distribui de la distanta prietenilor si familiei.

Citește mai mult (En) …

Life care

life-care-s4

Samsung GALAXY S4 înțelege cât de importanta este sănătatea pentru tine. Te ajuta să îți atingi obiectivele de fitness, monitorizându-ți forma fizica în timpul antrenamentelor și de-a lungul întregii zile. Mai mult, îți urmărește starea de sănătate generala cu ajutorul unor senzori care ajustează automat luminozitatea afișajului și volumul sunetului în funcție de modul în care folosești telefonul, pentru a-ți asigura o experiență optima.

Citește mai mult (EN)…

Air view

airview-Samsung-Galaxy-S4

     Economisești timp revizualizând rapid fără a mai fi nevoie sa accesezi tot conținutul. Air View permite realizarea unor acțiuni precum mărirea conținutului și a fotografiilor, previzualizarea e-mail-urilor și apelarea rapida, toate cu o simpla apropiere a degetului de ecranul telefonului.

Funcții acceptate:

 • previzualizarea informațiilor dintr-un fișier;
 • previzualizarea progresului unui clip video;
 • previzualizarea apelării rapide;
 • mărirea paginilor web.

Citește mai mult (En)…

Comentariile sunt închise.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€