BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Samsung Galaxy S7

   
Pentru designul Galaxy S7 si S7 edge nu s-a facut niciun compromis, rezultand astfel o experienta unica de utilizare. Iar caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Pentru realizarea Galaxy S7 si S7 Edge s-a dezvoltat o metoda simpla, dar eficienta, de sigilare completa a componentelor interioare, mentinand deschise porturile USB si mufele pentru casti.
Samsung Galaxy S6

   
Inspirat de artistii sticlari si mesterii artizani ai fierului, Samsung Galaxy S6 reprezinta combinatia perfecta intre sticla si metal. Astfel, datorita primului display din lume cu margini rotunjite, a formelor curbate si a suprafetei de sticla care reflecta un spectru larg de culori stralucitoare, acesta devine o declaratie a designului in domeniu.
Samsung Galaxy S5

    
Pentru o experienta deplina, Samsung GALAXY S5 te ajuta sa relationezi si sa imortalizezi momentele speciale petrecute împreuna cu cei apropiati. Fiecare functie a sa a fost conceputa pentru a simplifica activitatile zilnice ale fiecaruia dintre noi.
     Mai mult decat atat, iti monitorizeaza sanatatea si starea de bine. Pe scurt, Samsung GALAXY S5 este parte din viata ta.
Samsung Galaxy S4

    Pentru o experienta deplina, Samsung GALAXY S4 te ajuta sa relationezi si sa imortalizezi momentele speciale petrecute impreuna cu cei apropiati. Fiecare functie a sa a fost conceputa pentru a simplifica activitatile zilnice ale fiecaruia dintre noi.
     Mai mult decat atat, iti monitorizeaza sanatatea si starea de bine. Pe scurt, Samsung GALAXY S4 este parte din viata ta.
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: Nu esti autentificat!
starshiners.ro%20
bogas.ro
Bun venit pe website-ul nostru !
CONTACT
FORUM
ARTICOLE
GHIDURI
APLICATII
cumparamisim.ro
     Acest site s-a nascut din dorinta de a informa permanent utilizatorii internetului despre noile aparitii in domeniul tehnologiei telefoniei mobile.
     O parte din informatiile de pe acest site au fost culese din diferite surse, inclusiv de pe internet si nu avem pretentia ca sunt cele mai complete, dar am incercat sa le adunam si sa le dam un sens, in special pentru utilizatorii din Romania.
     Am incercat sa fim cat mai concisi, dar in acelasi timp si expliciti in ceea ce inseamna acest domeniu astfel incat oricine are un SmartPhone (“telefon inteligent”) sa gaseaca aici toate informatiile necesare.
     Nu avem pretentia ca este cel mai complet site, dar coroborat cu alte informatii de pe internet puteti fi informat permanent asupra ceea ce este un SmartPhone si ce facilitati are el.
   Speram ca prin ajutorul vostru, acest site sa se dezvolte in continuare.
     Website-ul se doreste a fi un ajutor important pentru cei care nu au timpul necesar navigarii pe net si doresc actualizarea sau configurarea acestora.
     Avand in vedere ca majoritatea site-urilor dedicate sunt in limba engleza, am considerat sa venim in ajutorul utilizatorilor romani cu sfaturi, tutoriale, etc.

“Sa ne auzim bine !”
     Nu exista o definitie consacrata a telefonului destept, definitiile evoluand pe parcursul timpului. in conformitate cu declaratia unui reprezentant al Symbian Ltd. “Un telefon mobil inteligent se diferentiaza de cel clasic din doua puncte de vedre: cum sunt connstruite si ce pot ele sa faca.”
     Un smartphone (cuvant englez compus, care s-ar putea traduce "telefon mobil inteligent") este un telefon mobil multifunctional, conectat la o retea GSM. Dispunand si de o minitastaturã, el oferã functionalitãtile de PDA, agendã, calendar, navigare GPS, eventual si e-mail etc. De obicei el dispune si de un ecran sensitiv (touchscreen). in prezent, cele mai multe modele de smartphone pot fi folosite si pentru fãcut fotografii sau pentru inregistrãri audio si chiar video.

     Functiile sunt realizate cu ajutorul aplicatiilor software, care lucreazã sub un sistem de operare specific. Cele mai folosite sisteme de operare pentru smartphone sunt la ora actualã: Symbian OS, iPhone OS, RIM BlackBerry, Windows Mobile, Familiar Lux, Palm OS, etc. in octombrie 2008, Google si T-Mobile au lansat pe piatã sistemul de operare Android. Pe un smartphone se pot programa si instala aplicatii suplimentare, care ii lãrgesc posibilitãtile.
bestvalue.eu
idevaffiliate
bespecial.eu
PRECIZARE
PARTENERI