Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Manager forum BSP

Pagini: [1]
1
Aplicații pentru smartphone / Bluecoins - Managerul banilor noștri
« : Martie 08, 2018, 07:57:08 p.m. »
BLUECOINS este o aplicatie incredibil de rapida si puternica pentru urmarire si planificare a banilor personali, permitandu-va sa planificati cu usurinta un buget, sa nu uitati niciodata o factura si sa cheltuiti bani cu incredere! Cu suport pentru tablete, sincronizare online (Google Drive sau Dropbox) si suport pentru mai multe valute, aveti acces instantaneu la datele dvs. personale de finantare pe orice dispozitiv, oricand si oriunde!

2
 De la Android Marshmallow, o eroare ciudata a facut rumori. Da, vorbim despre eroarea misterioasa de Screen Overlay Detected. Atunci cand incepeti depanarea, dispare doar pentru a reaparea din nou mai tarziu.
     Enervanta peste masura, aceasta eroare nu numai ca te opreste de lansarea catorva aplicatii speciale, dar, de asemenea, te impiedica sa lucrezi.
Deci, in acest articol astazi vom vorbi despre cum sa eliminati eroarea Screen Overlay Detected pe orice dispozitiv Android.
     Si asta e ceea ce imi place la Android, indiferent de problemele pe care le intalnesti, fie ai o solutie ascunsa in setari, fie o aplicatie terta care te ajuta sa iesi din ea. Doar un pic de timp, este tot ce trebuie.     De la Android Marshmallow, o eroare ciudata a facut rumori. Da, vorbim despre eroarea misterioasa de Screen Overlay Detected. Atunci cand incepeti depanarea, dispare doar pentru a reaparea din nou mai tarziu.
     Enervanta peste masura, aceasta eroare nu numai ca te opreste de lansarea catorva aplicatii speciale, dar, de asemenea, te impiedica sa lucrezi.De ce apare eroarea?

     inainte de a intra in solutie, sa vedem mai intai de ce apare eroarea in primul rand. Android Marshmallow si succesorul sau, Nougat are o noua caracteristica numita "Draw over other apps". Ca sugestive pentru numele sau, aceasta caracteristica permite sa atraga peste alte aplicatii, in esenta, permite crearea unei suprapuneri de ecran peste o aplicatie activa.
Cele mai frecvente exemple de suprapunere de ecran sunt pe chat-ul Facebook, nuanta intunecata a unei masti WhatApp sau orice aplicatie care creeaza o nuanta neagra pe ecran, cum ar fi Twilight sau Night Mode.
     Eroarea intra cand este lansata o noua aplicatie si solicita permisiuni atunci cand o suprapunere ruleaza deja. Permisiunile pot fi o solicitare pentru stocarea interna sau contactele. intrucat Android nu permite modificarea permisiunii pe o suprapunere activa, vedem o eroare in care sistemul a intampinat o Suprapunere ecran (Screen Overlay).

Mai multe , click... http://www.bestsmartphone.ro/bsp/2_ghiduri/21_generale/Cum_se_remediaza_eroarea_detectata_de_ecranul_suprapus_pe_orice_dispozitiv_Android.php

4
Ghiduri / Tutoriale / Beneficiile ROOT pe telefoanele cu Android OS
« : Octombrie 19, 2017, 01:26:02 p.m. »
     De ce oamenii fac root la telefoanele Android? Vom analiza unele dintre avantajele rootarii telefoanelor si tabletelor Android. Nu este adevarat ca oamenii doresc sa renunte la serviciul lor oficial de un an sau doi ani de garantie si de beneficiile service, dar exista cu siguranta mult mai multe avantaje facand asta .
     Deci, din nou, de ce oamenii isi fac root la dispozitivele Android? Raspunsul simplu la aceasta intrebare este ca ar fi sa descifreze intregul potential al telefoanelor si tabletelor Android si sa obtina niste beneficii minunate, dupa cum este mentionat mai jos. Va pierdeti garantia oficiala atunci cand faceti root la telefonul sau tableta dvs. Android si exista intotdeauna un risc ridicat de a va provoca blocarea dispozitivului dvs. Android . Va rugam, fiti atenti!

     Sa aruncam o privire rapida asupra unora dintre punctele in care entuziastii Android doresc sa faca root la telefoanele si tabletele Android, chiar si atunci cand stiu ca acest lucru ar putea dauna dispozitivelor lor in mai multe moduri.

Pentru mai multe detalii faceți click pe : http://bestsmartphone.ro/bsp/2_ghiduri/21_generale/Beneficiile_ROOT_pe_telefoanele_cu_Android_OS.php


5
Telefonul Samsung Galaxy S6 / Re: Ecranul telefonului Samsung Galaxy S6
« : Octombrie 08, 2017, 05:04:50 p.m. »
Bun. Bun. Bun.

6
Telefonul Samsung Galaxy S6 / Ecranul telefonului Samsung Galaxy S6
« : Octombrie 05, 2017, 04:39:41 p.m. »
Ecranul telefonului Samsung Galaxy S6

7
Rețeaua de telefonie mobilă / Păreri despre forumul BSP
« : Octombrie 05, 2017, 11:07:59 a.m. »
Inscrie-te in comunitatea BestSmartPhone si ai sansa sa participi la sondaje si sa iti exprimi parerea.
.

Pagini: [1]