Sondaj

Cum vi se pare articolul?

Excepțional
0 (0%)
Foarte bun
1 (100%)
Bun
0 (0%)
Acceptabil
0 (0%)
Nu mă interesază
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 1

Autor Subiect: Beneficiile ROOT pe telefoanele cu Android OS  (Citit de 369 ori)

Offline Manager forum BSP

  • Administrator
  • Membri înscriși
  • *****
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
Beneficiile ROOT pe telefoanele cu Android OS
« : Octombrie 19, 2017, 01:26:02 p.m. »
     De ce oamenii fac root la telefoanele Android? Vom analiza unele dintre avantajele rootarii telefoanelor si tabletelor Android. Nu este adevarat ca oamenii doresc sa renunte la serviciul lor oficial de un an sau doi ani de garantie si de beneficiile service, dar exista cu siguranta mult mai multe avantaje facand asta .
     Deci, din nou, de ce oamenii isi fac root la dispozitivele Android? Raspunsul simplu la aceasta intrebare este ca ar fi sa descifreze intregul potential al telefoanelor si tabletelor Android si sa obtina niste beneficii minunate, dupa cum este mentionat mai jos. Va pierdeti garantia oficiala atunci cand faceti root la telefonul sau tableta dvs. Android si exista intotdeauna un risc ridicat de a va provoca blocarea dispozitivului dvs. Android . Va rugam, fiti atenti!

     Sa aruncam o privire rapida asupra unora dintre punctele in care entuziastii Android doresc sa faca root la telefoanele si tabletele Android, chiar si atunci cand stiu ca acest lucru ar putea dauna dispozitivelor lor in mai multe moduri.

Pentru mai multe detalii faceți click pe : http://bestsmartphone.ro/bsp/2_ghiduri/21_generale/Beneficiile_ROOT_pe_telefoanele_cu_Android_OS.php