Autor Subiect: Cum se remediaza eroarea detectata de ecranul suprapus pe orice dispozitiv Andro  (Citit de 437 ori)

Offline Manager forum BSP

  • Administrator
  • Membri înscriși
  • *****
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
 De la Android Marshmallow, o eroare ciudata a facut rumori. Da, vorbim despre eroarea misterioasa de Screen Overlay Detected. Atunci cand incepeti depanarea, dispare doar pentru a reaparea din nou mai tarziu.
     Enervanta peste masura, aceasta eroare nu numai ca te opreste de lansarea catorva aplicatii speciale, dar, de asemenea, te impiedica sa lucrezi.
Deci, in acest articol astazi vom vorbi despre cum sa eliminati eroarea Screen Overlay Detected pe orice dispozitiv Android.
     Si asta e ceea ce imi place la Android, indiferent de problemele pe care le intalnesti, fie ai o solutie ascunsa in setari, fie o aplicatie terta care te ajuta sa iesi din ea. Doar un pic de timp, este tot ce trebuie.     De la Android Marshmallow, o eroare ciudata a facut rumori. Da, vorbim despre eroarea misterioasa de Screen Overlay Detected. Atunci cand incepeti depanarea, dispare doar pentru a reaparea din nou mai tarziu.
     Enervanta peste masura, aceasta eroare nu numai ca te opreste de lansarea catorva aplicatii speciale, dar, de asemenea, te impiedica sa lucrezi.De ce apare eroarea?

     inainte de a intra in solutie, sa vedem mai intai de ce apare eroarea in primul rand. Android Marshmallow si succesorul sau, Nougat are o noua caracteristica numita "Draw over other apps". Ca sugestive pentru numele sau, aceasta caracteristica permite sa atraga peste alte aplicatii, in esenta, permite crearea unei suprapuneri de ecran peste o aplicatie activa.
Cele mai frecvente exemple de suprapunere de ecran sunt pe chat-ul Facebook, nuanta intunecata a unei masti WhatApp sau orice aplicatie care creeaza o nuanta neagra pe ecran, cum ar fi Twilight sau Night Mode.
     Eroarea intra cand este lansata o noua aplicatie si solicita permisiuni atunci cand o suprapunere ruleaza deja. Permisiunile pot fi o solicitare pentru stocarea interna sau contactele. intrucat Android nu permite modificarea permisiunii pe o suprapunere activa, vedem o eroare in care sistemul a intampinat o Suprapunere ecran (Screen Overlay).

Mai multe , click... http://www.bestsmartphone.ro/bsp/2_ghiduri/21_generale/Cum_se_remediaza_eroarea_detectata_de_ecranul_suprapus_pe_orice_dispozitiv_Android.php