Ilie C. Valentin PFA
Managerul de securitate

     Managerul de securitate, sub conducerea  
managerului general ?i în colaborare cu alți  
conducători, organizează activitatea  
compartimentului de specialitate, avizează  
recrutarea si formarea personalului din subordine,  
urmărește randamentul și eficiența activită?ilor,  
reprezintă organizația în relațiile cu terți.
Evaluatorul de risc...
     ... este acea persoana fizica sau juridica cu experienta semnificativa in domeniu, care cunoaste, intelege si poate pune in aplicare in mod corect acele metode si tehnici recunoscute care sunt necesare pentru efecuarea unei evaluari credibile.
Formatorul...

...reprezintă orice persoană care formează aptitudini și/sau deprinderi prin intermediul procesului de instruire. În funcție de cadrul general al procesului de formare, de nivelul de pregătire urmărit, formatorul poate îndeplini simultan sau pe rând urmatoarele roluri
Back
Next
"Prin noi fără riscuri"
     Managerul de securitate, sub conducerea managerului general și în colaborare cu alţi conducători, organizează activitatea compartimentului de specialitate, avizează recrutarea si formarea personalului din subordine, urmăreşte randamentul şi eficienţa activităților, reprezintă organizaţia în relaţiile cu terţi.
    Evaluatorul de risc la securitate fizică trebuie să manifeste cel mai înalt nivel de obiectivitate profesionala în colectarea, evaluarea şi comunicarea informaţiilor despre activitatea sau procesul în curs de examinare. Evaluarea trebuie să se execute într-o manieră echitabilă fără a fi influenţat în hotărârea sa de propriile interese sau ale altora.
Adresa noastra:
Copyright C 2015 by "www.fara-risc.eu"  .  Toate drepturile rezervate  .  E-Mail: yourname@domain.com