Cum se instaleaza si se foloseste Kodi

          Kodi este un instrument gratuit de streaming media cu sursa deschisa pe care il puteti utiliza pentru a reda fisiere media video, audio sau digitale in aproape orice format, codec sau platforma. Prin intermediul acestuia puteti accesa cu usurinta si sorta prin intermediul oricaror medii stocate local. Are chiar si suplimente disponibile, de asemenea, va permit sa vizionati sau sa ascultati o varietate de fluxuri media de pe Internet.      Natura open-source a Kodi o face o aplicatie extrem de versatila si personalizabila pentru streaming media.  Pentru a va ajuta, aici gasiti ghidul nostru despre cum sa utilizati Kodi pe Android.idevaffiliate

     Înainte de a o folosi, trebuie sa stiti cum sa instalati Kodi. Instalarea Kodi pe telefonul dvs. sau pe tableta Android nu a fost niciodata mai usoara. Aplicatia este acum disponibila in Magazin Google Play.      Puteti chiar sa utilizati Chromecast pentru a viziona videoclipul folosind Kodi. Exista doua metode disponibile pentru a face acest lucru, ambele avand avantajele si dezavantajele proprii.

evomag.ro%20

     Cand lansati prima data Kodi, veti vedea un player media de baza ca oricare altul. in partea stanga este o bara de navigare, iar in partea dreapta este locul in care biblioteca dvs. va aparea odata ce ati instalat-o. Cu toate acestea, Kodi este un player extrem de personalizabil pentru streaming media, cu un meniu robust de setari. Odata ce lansati aplicatia, o puteti gasi apasand pe pictograma roata din meniul de navigare din partea stanga. Mai jos puteti gasi o scurta descriere a optiunilor.

 

 

 

 

Please follow and like us:
12

Despre Manager BSP

I am myself a man who can create blogs in wordpress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Donație

  0€ of 1€ raised
  Select Payment Method
  Personal Info

  Billing Details

  Terms

  Donation Total: 2,00€