***********************************

BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: !
starshiners.ro%20
[App] BlueCoins - Money Manager

   
   BLUECOINS este o aplicatie incredibil de rapida si puternica pentru urmarire si planificare a banilor personali, permitandu-va sa planificati cu usurinta un buget, sa nu uitati niciodata o factura si sa cheltuiti bani cu incredere! Cu suport pentru tablete, sincronizare online (Google Drive sau Dropbox) si suport pentru mai multe valute, aveti acces instantaneu la datele dvs. personale de finantare pe orice dispozitiv, oricand si oriunde!
Descarcare si instalare Magisk

   
In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat.
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

     Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la radacina oricarui Android Mobile fara PC sau laptop folosind diverse instrumente de ajuns la radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime de functii suplimentare utile care erau disponibile numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in urma.
Cum se instaleaza SuperSU cu TWRP Recovery & Root pentru orice dispozitiv

         In acest ghid, veti invata cum sa instala fisierul SuperSU Zip folosind TWRP Recovery sau orice alte recuperari personalizate & Root pe orice dispozitiv Android. Aici vom impartasi toti pasii necesari pentru a instala SuperSu pe un dispozitiv Android.
     Daca doriti sa radacinati dispozitivul dvs. Android, atunci trebuie sa instalati fisierul zip prin orice metoda. Va recomandam TWRP Recovery, deoarece este cea mai utilizata si are caracteristici ambalate pentru dispozitivele Android chiar acum. Procesul intermitent este foarte simplu si usor .
Cum sa porniti in Android Recovery  (moduri diferite)

       In calitate de utilizator Android, este destul de probabil ca ati Intampinat unele probleme si undeva de-a lungul timpului, cineva ar fi mentionat cuvantul "Recovery Mode" - "Mod de recuperare".

     Credeti-ne, este o chestie de viata si de moarte pentru telefonul tau. Chiar si un mort poate fi reInviat sau un om viu poate fi ucis. Este graiul sfant al personalizarii si, desigur, unele daune grave In numele personalizarii au sanse bune de a se intampla.
Back
Next
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop
     Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la  
radacina oricarui Android Mobile fara PC sau  
laptop folosind diverse instrumente de ajuns la  
radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android  
au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai  
multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime  
de functii suplimentare utile care erau disponibile  
numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in  
urma.
      De fapt, majoritatea lucrurilor pe care le-ati facut  
prin inradacinarea telefonului dvs. s-ar putea acum  
realiza prin descarcarea unei aplicatii sau prin  
modificarea unei setari implicite pe dispozitiv. Cu toate  
acestea, exista un lucru care inca nu poate fi realizat  
fara inradacinarea telefonului (instalarea ROM-urilor  
personalizate sau actualizarea neoficiala a  
dispozitivului dvs. la o versiune noua Android).

     Majoritatea producatorilor de smartphone-uri  
transmit doar o actualizare majora a software-ului pe  
smartphone-urile lor dupa lansare. in timp ce  
majoritatea oamenilor isi inlocuiesc telefoanele vechi  
cu un nou telefon in decurs de un an sau doi, pentru cei  
care tind sa-si foloseasca dispozitivele mai mult de 2  
ani, situatia nu pare favorabila. Deci, daca doriti sa  
instalati o versiune mai recenta de Android pe  
dispozitiv, chiar daca producatorul telefonului dvs. nu o  
va lansa oficial, singura modalitate prin care ati putea  
sa o realizati este prin inradacinarea dispozitivului  
Android.
     Dar, pentru a ajunge la radacina unui Android trebuie sa aveti un PC sau un laptop pentru a continua si acest lucru ar putea sa nu fie ideal pentru cineva. Unele persoane ar putea avea calculatoare invechite, fara suport pentru drivere USB sau pentru fisiere ADB, sau unele ar putea avea computere mai lente, care nu sunt capabile sa execute aceste sarcini. Deci, daca doriti sa ajungeti la radacina unui Android in siguranta si rapid si fara a utiliza un computer, iata cum sa faceti acest lucru. Dar amintiti-va ca inradacinarea va va anula garantia, deci daca nu mai aveti nici o garantie sau daca va intereseaza cu adevarat, continuati.

Important: Majoritatea instrumentelor One Click nu functioneaza cu cea mai recenta versiune de Android. Odata ce aceste instrumente obtin noi actualizari, vom actualiza link-urile.

Metoda #1 - Folosind Farmaroot

     Farmaroot este o aplicatie creata de dezvoltatori in cadrul forumurilor XDA si este disponibila numai pentru descarcarea de catre membrii XDA. Aceasta aplicatie este in prezent una dintre cele mai bune si mai sigure solutii pentru radacina telefonului Android fara PC si cu un singur clic. Puteti descarca ultima versiune a fisierului Farmaroot APK de la link-ul de mai jos si apoi il instalati pe dispozitiv.

     Daca aceasta este prima data cand instalati un fisier APK pe telefonul Android, trebuie sa activati mai intai sursele necunoscute din setari. Pentru a face acest lucru, accesati Settings->Security->Unknown sources (Setari-> Securitate-> Surse necunoscute) si apoi activati-l. Deschideti acum fisierul descarcat si instalati-l. Dupa ce instalarea este finalizata, trebuie doar sa deschideti aplicatia, apoi selectati optiunea Instalare superuser si asteptati pana apare un mesaj  inradacinarea s-a facut cu succes.

Metoda #2 - Folosind Universal Root

     Universal AndRoot este o optiune perfecta daca doriti doar sa inradacinati temporar telefonul Android. S-ar putea sa doriti sa incercati un ROM personalizat, sa modificati o aplicatie sau pur si simplu sa aveti nevoie de acces la unele fisiere de sistem. in acest caz, puteti incerca sa va inradacinati dispozitivul folosind optiunea SuperRoot din aplicatia Universal AndRoot. Pentru a face acest lucru, trebuie mai intai sa descarcati si sa instalati aplicatia pe dispozitivul dvs. de pe linkul de mai jos utilizand metoda mentionata mai sus.
     Dupa instalarea aplicatiei pe dispozitiv, deschideti-o din sertarul aplicatiei. Acum trebuie sa selectati versiunea Android care ruleaza in mod curent pe dispozitivul dvs. din meniul derulant din partea de sus si apoi sa selectati butonul radacina din partea de jos. Dupa finalizarea procesului, reporniti telefonul si dispozitivul dvs. va fi inradacinat cu succes.

Metoda #3 - Folosind Baidu Root

     Aplicatia root Baidu este dezvoltata in China si spre deosebire de celelalte aplicatii, acesta vine cu cateva caracteristici suplimentare care sunt foarte utile imediat dupa ce ati inradacit dispozitivul. De exemplu, motorul de curatare va detecta automat si va elimina orice aplicatie bloatware preinstalata sau aplicatii inutile de pe dispozitiv. De asemenea, acesta include controlul permisiunilor care ar putea nega permisiunile rau intentionate sau suspecte din aplicatii.

     Pentru a inradacina telefonul Android care ruleaza Android 2.3.2 Gingerbread si mai sus, descarcati mai intai fisierul API Baidu de la link-ul de mai jos. Acum, instalati fisierul APK pe dispozitiv utilizand metoda mentionata mai sus, apoi deschideti aplicatia. Acum, pur si simplu faceti clic pe butonul ROOT din aplicatie si asteptati pana cand procesul este finalizat cu succes. Acum, reporniti dispozitivul si acesta va fi inradacinat dupa finalizarea procesului de incarcare.

Metoda #4 - Folosind TowelRoot

     Similar cu aplicatia Universal AndRoot, TowelRoot suporta si o metoda de inradacinare temporara, ceea ce inseamna ca o puteti folosi pentru inradacinare temporara a dispozitivului dvs., iar accesul la radacina va fi eliminat odata ce reporniti dispozitivul. Daca detineti un dispozitiv Samsung Galaxy, atunci TowelRoot ar putea fi alegerea ideala pentru a va inradacina dispozitivul deoarece este proiectat sa fie mai compatibil cu dispozitivele Samsung, dar functioneaza bine si cu cele mai populare smartphone-uri Android.
     Daca doriti sa utilizati TowelRoot pentru a inradacina dispozitivul, puteti descarca fisierul APK din linkul de mai sus si il puteti instala pe dispozitiv. Dupa ce ati terminat instalarea, deschideti aplicatia si apoi faceti clic pe butonul "make it ra1n". Procesul de inradacinare va incepe acum si dispozitivul dvs. va reporni automat dupa finalizarea procesului. La reboot, puteti utiliza acum aplicatia SuperSU instalata pentru a acorda permisiuni root pentru aplicatiile dvs.

Metoda #5 - Folosind iRoot

     iRoot este cea mai curata si sofisticata aplicatie pentru inradacinare cu un click din aceasta lista si oricine o poate folosi pentru a inradacina cu usurinta si în siguranta telefonul Android fara nici un fel de bataie de cap. Interfata sa simpla de utilizare este mai putin confuza decat celelalte aplicatii din aceasta lista si, de asemenea, vine cu cateva caracteristici suplimentare utile. Puteti descarca si instala aplicatia iRoot pe dispozitiv descarcand fisierul APK de mai jos.
      Dupa ce aplicatia a fost instalata cu succes pe dispozitiv, trebuie doar sa deschideti aplicatia din sertarul de  aplicatii si apoi sa selectati optiunea de root pentru a incepe procesul. Aplicatia va instala automat permisiunile root si aplicatia SuperSU in mod automat pe dispozitiv si dupa finalizarea procesului, puteti reporni dispozitivul pentru a va asigura ca totul functioneaza fara probleme.
 

Metoda #6 - Folosind unealta KingRoot One Click Root

      Ultimul  KingRoot 5.2.0 oficial este lansat in cele din urma. Noul KingRoot v5.2.0 este distribuit de Kingxteam, membru senior al Xda.
      Daca sunteti familiarizati cu inradacinarea Android, atunci trebuie sa stiti despre KingRoot. Kingroot este unul dintre cele mai utilizate instrumente de inradacinare cu un singur click disponibile pentru Android. Utilizand acest instrument, puteti inradacina multe dispozitive Android fara PC-ul PC-ului. Trebuie doar sa instalati ultimul fisier KingKoot pe Android, apoi trebuie doar sa apasati un buton pentru a inradacina. Dar, amintiti-va ca
cele mai recente smartphone-uri nu sunt compatibile cu KingRoot, dar daca detineti un smartphone mai vechi Android, puteti incerca aceasta aplicatie.
     Aici am partajat link-uri directe pentru a descarca ultima versiune oficiala KingRoot v5.2.0 si am adaugat, de asemenea, cateva versiuni mai vechi.
     Retineti ca aplicatia KingRoot va cere sa aveti o conexiune activa la internet pentru a efectua orice actiune.
Copyright "BestSmartPhone"    Toate drepturile rezervate    E-Mail: webmaster@bestsmartphone.ro