***********************************

BestSmartPhone
http://www.bestsmartphone.ro
web site traffic statistics
PUBLICITATE
Esti platit daca completezi sondaje
---- *** ----
NISSA - magazin dedicat femeilor inteligete
---- *** ----
Colectie de toamna - Lichidare de stoc
---- *** ----
Curea neagra, pentru barbati, Pierre Cardin, din piele naturala 120 cm
---- *** ----
CELE MAI EFICIENTE TEME PENTRU WORDPRESS
---- *** ----
ULEI DE COCOS 490ML RAW ORGANIC  EXTRA VIRGIN
---- *** ----
Produse cosmetice din gama Carishea
---- *** ----
MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor
N O U T A T I
Daca doresti sa iti multiplici venituriele Click aici... sau Click aici...
Bun venit: Nu esti autentificat!
starshiners.ro%20
[App] BlueCoins - Money Manager

   
   BLUECOINS este o aplicatie incredibil de rapida si puternica pentru urmarire si planificare a banilor personali, permitandu-va sa planificati cu usurinta un buget, sa nu uitati niciodata o factura si sa cheltuiti bani cu incredere! Cu suport pentru tablete, sincronizare online (Google Drive sau Dropbox) si suport pentru mai multe valute, aveti acces instantaneu la datele dvs. personale de finantare pe orice dispozitiv, oricand si oriunde!
Descarcare si instalare Magisk

   
In timp ce sistemul Chainfire cu SuperSU este una dintre cele mai bune si mai simple moduri de a ajunge la radacina unui dispozitiv Android, Magisk permite utilizatorilor sa faca acelasi lucru cu dispozitivele Android fara a modifica partitia de sistem, permitand utilizatorilor sa instaleze actualizari OTA chiar si dupa ce dispozitivul este inradacinat.
Cum sa faci Root la orice dispozitiv Android fara PC sau laptop

     Un ghid detaliat pentru a ajunge in siguranta la radacina oricarui Android Mobile fara PC sau laptop folosind diverse instrumente de ajuns la radacina cu un singur clic: smartphone-urile Android au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar cele mai multe smartphone-uri vin in zilele noastre cu o multime de functii suplimentare utile care erau disponibile numai pe smartphone-urile inradacinate cu cativa ani in urma.
Cum se instaleaza SuperSU cu TWRP Recovery & Root pentru orice dispozitiv

         In acest ghid, veti invata cum sa instala fisierul SuperSU Zip folosind TWRP Recovery sau orice alte recuperari personalizate & Root pe orice dispozitiv Android. Aici vom impartasi toti pasii necesari pentru a instala SuperSu pe un dispozitiv Android.
     Daca doriti sa radacinati dispozitivul dvs. Android, atunci trebuie sa instalati fisierul zip prin orice metoda. Va recomandam TWRP Recovery, deoarece este cea mai utilizata si are caracteristici ambalate pentru dispozitivele Android chiar acum. Procesul intermitent este foarte simplu si usor .
Cum sa porniti in Android Recovery  (moduri diferite)

       In calitate de utilizator Android, este destul de probabil ca ati Intampinat unele probleme si undeva de-a lungul timpului, cineva ar fi mentionat cuvantul "Recovery Mode" - "Mod de recuperare".

     Credeti-ne, este o chestie de viata si de moarte pentru telefonul tau. Chiar si un mort poate fi reInviat sau un om viu poate fi ucis. Este graiul sfant al personalizarii si, desigur, unele daune grave In numele personalizarii au sanse bune de a se intampla.
Back
Next
Bun venit pe website-ul nostru !
CONTACT
FORUM
ARTICOLE
GHIDURI
APLICATII
cumparamisim.ro
     Acest site s-a nascut din dorinta de a informa permanent utilizatorii internetului despre noile aparitii in domeniul tehnologiei telefoniei mobile.
     O parte din informatiile de pe acest site au fost culese din diferite surse, inclusiv de pe internet si nu avem pretentia ca sunt cele mai complete, dar am incercat sa le adunam si sa le dam un sens, in special pentru utilizatorii din Romania.
     Am incercat sa fim cat mai concisi, dar in acelasi timp si expliciti in ceea ce inseamna acest domeniu astfel incat oricine are un SmartPhone (“telefon inteligent”) sa gaseaca aici toate informatiile necesare.
     Nu avem pretentia ca este cel mai complet site, dar coroborat cu alte informatii de pe internet puteti fi informat permanent asupra ceea ce este un SmartPhone si ce facilitati are el.
   Speram ca prin ajutorul vostru, acest site sa se dezvolte in continuare.
     Website-ul se doreste a fi un ajutor important pentru cei care nu au timpul necesar navigarii pe net si doresc actualizarea sau configurarea acestora.
     Avand in vedere ca majoritatea site-urilor dedicate sunt in limba engleza, am considerat sa venim in ajutorul utilizatorilor romani cu sfaturi, tutoriale, etc.

“Sa ne auzim bine !”
     Nu exista o definitie consacrata a telefonului destept, definitiile evoluand pe parcursul timpului. in conformitate cu declaratia unui reprezentant al Symbian Ltd. “Un telefon mobil inteligent se diferentiaza de cel clasic din doua puncte de vedre: cum sunt connstruite si ce pot ele sa faca.”
     Un smartphone (cuvant englez compus, care s-ar putea traduce "telefon mobil inteligent") este un telefon mobil multifunctional, conectat la o retea GSM. Dispunand si de o minitastaturã, el oferã functionalitãtile de PDA, agendã, calendar, navigare GPS, eventual si e-mail etc. De obicei el dispune si de un ecran sensitiv (touchscreen). in prezent, cele mai multe modele de smartphone pot fi folosite si pentru fãcut fotografii sau pentru inregistrãri audio si chiar video.

     Functiile sunt realizate cu ajutorul aplicatiilor software, care lucreazã sub un sistem de operare specific. Cele mai folosite sisteme de operare pentru smartphone sunt la ora actualã: Symbian OS, iPhone OS, RIM BlackBerry, Windows Mobile, Familiar Lux, Palm OS, etc. in octombrie 2008, Google si T-Mobile au lansat pe piatã sistemul de operare Android. Pe un smartphone se pot programa si instala aplicatii suplimentare, care ii lãrgesc posibilitãtile.
bestvalue.eu
PRECIZARE
PARTENERI